U bent hier:Welkom arrow Nieuws

Hurkmans Natuursteen | Aanrechtbladen | Werkbladen | Grafmonumenten | Someren

Nieuw Keurmerk Natuursteen voor Hurkmans Natuursteen (Persbericht)

Onlangs is het Keurmerk Natuursteen verleend aan Hurkmans Natuursteen. Dit keurmerk richt zich op de bediening van de zakelijke en particuliere markt en moet meer zekerheid en duidelijkheid bieden. De eisen zijn ondergebracht in het Keurmerk Natuursteen.

Hurkmans Natuursteen mag als één van de eerste natuursteenbedrijven in Nederland en als eerste bedrijf in de regio het keurmerk dragen.Hurkmans Natuursteen is sinds 1998 gevestigd aan de Indumaweg I te Someren.De medewerkers van Hurkmans kennen als vakmensen de vele mogelijkheden van natuursteen. En dat is niet eenvoudig want natuursteen, zoals graniet, leisteen of marmer is erin duizenden kleurschakeringen en soorten. Bedrijven die het keurmerk mogen voeren staan garant voor kwaliteit.

Een onderneming die in aanmerking wil komen voor het keurmerk moet aan bedrijfsmatige en technische eisen voldoen. Het betreft onder andere eisen op het gebied van de wet ketenaansprakelijkheid, offertes, en hoe om te gaan met klachten. Maar ook eisen op het gebied van Arbo en Milieu, bedrijfsorganisatie, opleiding en uitvoering van de werkzaamheden volgens geldende normen en richtlijnen. Stichting Keurmerk Natuursteen controleert of alle aangesloten bedrijven hieraan voldoen.

Met het Keurmerk Natuursteen kan Hurkmans Natuursteen verder bouwen aan een gezonde toekomst.